spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

fredag 12 februari 2010

fredags kväll


ja då börjar det bli fredags kväll. har varit och handlat. lagat mat för en vecka, så skönt ha färdigt bara ta fram. lite fredagsmys i dag. vi gillar allihopa på spåret, så det lär det ju bli i kväll. kul man kan ha ett tv program ihop, som alla gillar. till det blir det väl lite smått och gott till. under tiden kan ju ni lyssna på denna video. med vår vän tobbe eng. med spring is nearly near http://www.youtube.com/watch?v=eBF534cv8jA ha en bra kväll alla
plocka tång i helgen, tror inte det, isen var ännu värre på havet i dag.

17 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Strax klar med tvättmaskinerna, skall hängas o slängas i tumlaren...sen handla! Kramiz

Fenixmonas sa...

Nej, nej ingen tång, då fick ni väl ha en isbrytare eller..
Nu ser det bra ut när man kommer in...hihihi...tur du fick ändrat. Kramiz

Nett sa...

Så fint det är här :) Lycka till med bloggandet här :) Kramen lär jag få för nu vaknade mannen lagom tills jag skall lägga mig *kram*

Yvonne sa...

Morn morn! Ja det var en helt fantastisk upplevelse att få träffa henne.Tobbe var ju duktig på att spela Men.....Jag tycker att Tomson är bättre..Ha en bra dag alla! Kram!

Browneyedgirl sa...

Godmorgon =)
Lördag morgon, hoppas det blir en mysig dag!

Sita sa...

God morgon. Nu har jag hittat dej på bloglovin oxå. Ha det gott. Kram

Yvonne :-) sa...

Jag har länkat till din nya blogg.Ja du ...jag hoppas att ni får träffas på träffen.Här snöar det nu och blåser.Jag VILL inte ha mer snö!!Undrar om Flower kan komma in och kommentera hos dej när det är att välja profil.Hon ska komma en dag till mej och då ska vi gå igenom hur bloggar fungerar Kram!

Yvonne :-) sa...

Va snällt av dej..VILL INTE VILL INTE! ha mer snö men det hjälper inte att jag inte vill det kommer uppifrån och på tvären ändå.Kram!

Yvonne :-) sa...

Stackars dej som har haft ont i natt!Skulle ut och handla idag till line dance årsmöte Men jag väntar tills imorgon.Flower kan inte kommentera hos dej man måste välja profil och det funkar inte Men jag ska försöka visa henne när hon kommer hit.Kram!

Yvonne :-) sa...

Jag tror att det är i det bloggsystem som du har nu.Du våren kommer,det vet jag. Men det du och jag som är hialösa. Varför måste jag skicka kommentaren två gånger hos dej ?andra gången säger den Din begäran kunde inte bearbetas.försök igen.Det är inte bara hos dej det är så utan till andra som också har detta system
Kram!

Yvonne :-) sa...

Synd att dom har gjort det med koder.Ok Skriver in honom.Ska du läsa något kul så gå in på min blogg och på Britt Marie i mina favoriter .Jag skrattade så jag kiknade..Kram!

Yvonne :-) sa...

Ha en bra dag ni med!Kramar om er!

Yvonne :-) sa...

Vi ska snart äta lunch ! Kram!

Yvonne sa...

Vad blir det mer än päror?? Nu sticker jag snart till linedance Vi har årsmöte Örk! Varför kommer dina kommentarer till mej på spam sen du bytade blogg??
Kram!

Yvonne :-) sa...

OK jag har ganska stort skydd i datorn det kan vara det som händer Nattikram!

Yvonne :-) sa...

Morn morn! Måndaden har bara varit bra än så länge .Det är sånggruppen idag.Funderar på att ta en vända till PRO på engelska nu på morgonen.Kram!

Yvonne :-) sa...

Tack ska göra så gott jag kan för att måndagen ska bli bra Gör du det samma!
Kram!