spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

lördag 3 december 2011

fredag och fredagsmys

ja fredagen var tomson borta. han var på wii träff. och kommer inte hem förrän i dag. så det blir fredagsmys med simon. lördagsmys när tomson kommit hem. hoppas ni med har massa mys nu.

13 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Vi ska mysa till det i tvättstugan, som alltid på lördag morgon. Sen ska vi få upp lite mer jul för i morgon ska vi på årets första julmarknad...Minimarknad på Stenehed hos Wictoria...Hon o en väninnna anordnar en minimarknad med lite försäljning, konstutställning och glögg med pepparkakor. Ska bli kul! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Hoppas på mys med Thea idag. Men jag vet inte än. Kram

Roffe sa...

Godmorgon.Sen jag började på aktivitetträningen så orka jag inte blogga på morgonen.är fullt upp,sen vill jag inte gå upp 1 timma extra bara för att blogga.Ge mig inte nån passion.Ni som har familj,kan ju blogga för att era barn och barnbarn läser din blogg.Ha en fin helg.kram

Anonym sa...

Mors,,ser jag rätt Simon har en ny gitarr,,Ja fy bubblan vad det revs för en 40-50 år sen,rent bedrövligt,,men det är skitkul att försöka hitta de gamla miljöerna och återskapa dom i nutid..Mys ordentligt sen när alla är samlade.Haé Kram.

Yvonne:-) sa...

Godmorgon!Jag är så trött idag...DEt var mycket att prata om. Vi hade så trevligt.Och maten var smarrig.Mys på med dina goa pågar! Krya på dej. Morgonkram!

Gilla sa...

Hoppas att ni får det mysigt ordentligt idag också.

Sv: Det är väl inte så konstigt att det inte finns nån julmarknad i Torekov, för det är väl för litet och sommargästerna är borta. Det är ju dom som kan tillföra lite klirr i kassorna. Men ni kan väl trösta er med lite kaffe och kakor i skolan!

Kram/Gilla

ansepanse sa...

det blir pepparkaksmys :) här idag
bamsekramar

Nett sa...

Här är det mys, mannen och jag endast hemma sittandes intill varandra med kaffe och varsin dator och snart intar vi shoppande, julklappar skall köpas idag. Kram

paloma sa...

Hej! Hur har du det nu? hoppas allt läker som det skall. och att du kan njuta lite av advent och stundande julen! trevlig kväll kram

Ma sa...

Hoppas Du njuter av adventshelgen och att allt är som det ska. Här har det varit adventglögg och pepparkakor...

Veiken sa...

Japp, vi myser så gott vi kan.... en massa tvätt från resan ska i maskinen = mindre mys.. Kramar

Emma sa...

Du har till den 7:e december på dig att tävla så du kanske hinner tävla en annan dag :)
Härligt med både fredag och lördagsmys :)
Kram

Mita sa...

Lördagsmys har det varit här med middags gäster. God mat och dricka,så nu är jag trött, blir sängen snart och skönhetssömnen..*ler*..
Kram vännen!