spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

fredag 2 december 2011

blåsten

 ja det är inte lätt. denna altan ska inte ligga där, utan där undre bilden är, där ska den ligga, hela altanen blåste väck på varmbadhuset. där folk ligger och solar på sommaren. ni ser även alla stenar, på denna bilden. ja dom följde med havet opp. stormkvällen.
här ska alltså altanen vara. och ni ser att det är en bra bit ner till vattnet. alltså prata om vågor den kvällen. som alla stenar följde med vågorna opp. som ni ser är det inte stilla på havet nu heller. så en vecka framöver. blir det inte lätt att plocka opp någon tång. men gubben gör försök nu varje dag. så vi får se hur det går. många undrar vad tången används till. jo barnen har ett jobb, plocka tång till varmbadhuset. som oftast är damer som badar varmbad med tång. ha nu en fin fredag. med massa mys. 

15 kommentarer:

Aurora sa...

Vi märkte inte så mkt av stormen. Och ändå så är inte Jönköping så långt borta. Men det är rejäla krafter som drar fram. kram

Yvonne :-) sa...

Godmorgon! Det har ju varit en rejäl blåst!Jag tycker att du har ett stort tålamod.Men igår så höll jag på att exploderar.Man inbillar sig att äldre människor ska bära sig ordentligt åt Man blir så besviken.Det var nära att jag hade gått ut ,så hade de fått sjunga själv.Men vi sjunger Kungens lilla piga och där agerar jag piga och springer omkring och städar .Har gjort en stor enkrona som jag putsar och en peruk som jag sätter på en av tjejerna.Och jag kunde ju ite gå ut och lämna de andra i sticket.Funderar nu på att säga till att jag kommer bara när vi ska träna och inte följa med uta och sjunga så någon annan kan agera piga.. Ha en bra dag Morgonkram!

carinasjolund sa...

Här blåste det en hel del i går oxå.
Men dagens väder är lungt och stilla :)
Kramen♥ ha en fin dag

Gilla sa...

Jag förstår att ni i Torekov har varit drabbade hårt av stormen. Jag har inte varit nere vid Hbg´s stränder, så jag vet inte hur det ser ut där. Men det är ju mycket som har blivit fördärvat.

Sv: Kul att jag kunde roa lite.

Kram/Gilla

ansepanse sa...

ja, den blåsten får krafter och kan få med sig hela bryggor
en fin fredag till dig - kramar

Mita sa...

Ja herregud vad stormen ställde till med för er.Vilka krafter, man får vara glad om ingen skadas. Jag undrade också från början vad tången skulle vara till, sen förklarade du...
Ha det fint,och hoppas nu på lugnare väder..
Kramiz♥

Stefan Falkelind sa...

Ja då blåste det ordentligt.

Sv: Man blir så arg när det inte är förbjudet fast det är 2011.

Nett sa...

Där snackar vi storm, det är väl den altanen som vi stod på i somras. ? Hoppas att ni får en fin helg.. Kram

Anonym sa...

Ja det är för jävligt Nu blir Gävle utan Bock i år.Helsike vad det måste ha blåst,säg åt gubben att ta det försiktigt i det kalla vattnet.Haé Kram.

Siita sa...

Jäkla blåsväder. Här är det kallt idag. Kram

Emma sa...

Stormen ställde till det här också, en docka som ligger på grund nu. Det kommer bli svårt att få tillbaka den dit den hör hemma när den väger 6000 ton!
Ha en fin helg :)
Kram

Ma sa...

Vilken storm Ni måste ha haft. Det syns på bilderna...

Vicke sa...

ha en trevlig helg nu

Veiken sa...

Jösses. Har det blåst så mycket. Tur att vi inte var på den altanen när det blåste så. Kramar

Augusta sa...

Jaså var det det tången användet till. Tror jag frågat dig också.

Vilken storm, usch.

Kram :)