spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

lördag 19 mars 2011

handledar kurs

halloj alla. i dag är det mycket hela dagen.tomson och gubben blir borta hela förmiddagen. och jag och simon också troligtvis. tomson och sören ska på handledar kurs för tomson ska börja ta körkort så småningom. då måste man ju ha gått kursen. simon och jag ska ner till tången. jag följer ju alltid med om någon blir själv, ifall dom skulle trilla eller nåt sånt. otäckt för det är svinigt halt när dom plockar tång. tänk om dom ramlar och slår sig i vattnet. mycket sten och sånt där nere. så era fina kommentarer tar jag i eftermiddag när livet lugnat ner sig lite. ha en underbar lördag alla. njut av solen.

8 kommentarer:

Roffe sa...

Godmorgon.Bra du tänker så.inte bra om det händer den ene nått.andre kan alltid ringa efter hjälp.Du ska ha en skön solig dag.kram

Yvonne :-) sa...

Ta det lugnt i tången.Bra att du följer med! Viktigt att vara rädd om sina tänder..Hoppas att få skriva in era namn på listan över vem som kommer på bloggträffen.Har gjort en lista på bloggen.Kram!

ansepanse sa...

kliv försiktigt bland hala stenar
ha en go'er lördag du också
kramar

Siita sa...

Ha en bra dag, vi har ju klarat av vår handledar utbildning. Är i Sthlm nu. Kram

Hebbe sa...

Hej du..oki handledarkurs bra då kan dom övningsköra när dom vill..ja släpp inte simon ur sikte när han brottas med tången..Haé Kram.

Mufflo sa...

Håll tungan rätt i munnen vid övningskörningen! Ha en skön dag!

Mita sa...

Bra att du är med och kollar läget vid tångplockningen. Tänk handledar kurs behövdes inte när våra ungar tog körkort på 90-talet.Bra att det finns nu,
Ha det gott vännen,
Kramiz!

Nett sa...

Hoppas att det går bra för dem på kursen och att du och Simon får en fin dag tillsammans. Kram