spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

fredag 28 maj 2010

godmorgon


godmorgon alla solen skiner. härligt. fredag i dag. skönt, en hel helg framför oss. bara hoppas det blir fint väder. men det verkade inte riktigt som det skulle bli det. ja vi får se. denna mås hittade ungarna en dag när dom var ute och gick. gubben och jag hittade en när vi var ute med. konstigt 2 döda måsar på samma gång. på olika ställen här i torekov. hmmm. dagens problem i alla fall ska bli tång. sen blir det lugnt i helgen. skönt. i går var det inte alla som kunde lyssna på tomsons låt. så jag lägger ut här den andra trumlåten med, fast jag tyckte gårdagens var bättre. men smaken är som baken olika reggie ha nu en underbar dag alla.

11 kommentarer:

rolf sa...

God morgon.Gick upp tidigare idag ska ut och sola idag med.idag är det strålande sol och 10grader just nu.dom lova sol till em.sen mulet.så snart ska jag ut och bygga på solbrännan.solat 2 gånger i denna vecka.ha en skön dag.kram

Farfar-Hebbe sa...

Mors,,Det var lite underligt,,så många skitlåtar som gick vidare,,Anna gjorde vad hon kunde..Tomson är en multimusikant,,bra driv i pinnarna..Ha en bra dag.Kram.

Yvonne :-) sa...

Morn morn! Kunde lyssna till denna också.Tomson är duktig på trummor..Vi hade inte behövt gå så mycket.Vi hade funderingar på en picknick i en park.Kram!

Mita sa...

Jag har lyssnat på båda låtarna och kanonbra tycker jag.
Är lite ledsen över att Anna inte gick vidare,jag tyckte hon var jätteduktig.
Hoppas du får en fin dag vännen,
Kramiz!

Frogprincess sa...

Ja det var märkligt.
I kväll kanske vi ska på bluesfestival i Tidaholm. kan bli kul.
Ha en bra dag.

Bitte sa...

Konstigt,två döda måsar?Här skiner solen så fint,men jag liggar mest och vilar.Ska bli skönt när man är frisk igen.Duktig Tomson :) Ha det bäst,kramis!

diana sa...

Här var det fint imorse, men nu är det väldigt tunga moln däruppe. Ha en fortsatt fin dag :)

Emma sa...

Ja det är avkopplande att läsa. Ha en fin fredag :)
Kram

Nett sa...

Ha en toppenhelg, själv blir det jobb för min del så jag vet vad jag har att göra. Kram

sannof sa...

Trevlig kväll på dej.. ja jag håller tummar och tår på att vädergudarna är snälla i morron.. Ska stå på loppis heladagen utomhus och senare fotboll på kvällen..=)

rolf sa...

God morgon.idag mulet,fast nu verka solen vill visa sig lite.fick färg igår så jag klara mig några dagar.du får ha en skön dag.kram