spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

lördag 13 februari 2010

träning
japp melodikrysset löst. i går hittade jag ett par potatisar, som hade börjat växa.vad gör man då. jo man planterar dom. så 2 stora krukor, så nu ska vi skörda potatis hemma. jag vet att det går. det brukar min mamma göra. blomman längst opp , fick jag nyårsafton. så fin fortfarande. jätte roligt att den överlever min vård. det kommer nog bli lokalen idag. lite träning. inget roligt väder att vara ute i. riktig snålblåst. medans vi är borta, kan ni få lyssna till jan meyer. duktig kille. med den gamla spinnrocken,http://www.youtube.com/watch?v=8tG-1fsUG0w

7 kommentarer:

Sita sa...

Så kul att prova med potatisar. Ha det gott. Kram

Fenixmonas sa...

Färskpotatis inte dumt!! Å´vilken go musik! Jag kommenterade hos honom! Kramiz

paloma sa...

Skall du börja här helt nu ? Denna blogg är jätte fin! Det är allt fler och fler som går över till denna blogg tror jag har flera vänner här! En fin dag önskar jag er! KRAM

Frogprincess sa...

Javisst går det att odla potatis i kruka. Jag köpte en speciell Potatistunna som jag odlade några år i. Sen glömde jag bort den men du påminde mig... Tack!

Anonym sa...

Godmiddag Biggan! :)

Ska bli spännande att följa Dig här också!

Ja, som Du kunde se av mitt bildspel har dom problem på Bornholm just nu, så jag hoppas att Din dotter befinner sig i Rönne!

Jag gillar inte denna bloggen, för här kan man inte klistra in länkar, så Du vet bara. Sedan måste man välja profil varje gång man lämnar en kommentar, vilket jag inte gillar. Hoppas dock att Du behåller Din metroblogg också!

Ha en fortsatt fin Lördag, och kör försiktigt.

Kram
Stevie

Trollet sa...

Så, nu är jag här. Det är rätt så roligt att vara här och blogga. Jag har en blogg här med som du vet. Potatis inomhus går finfint att odla. Har jag med gjort :))

*kram*

Mita sa...

Kul att tänka på potatisodling nu mitt i vintern. Fast vi går ju åt det ljusare hållet.Vad kul, ska du börja blogga här istället nu?
Ha de gott,
kramen!