spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

torsdag 1 mars 2012

sparka mig trött

s:t thora i torekov. en härlig sommardag. ohhh vad jag längtar. känner mig trött. fullt opp. ännu mer än vanligt känns det som. har varit en massa saker hela tiden. tiden räcker inte till.så i dag tar jag sonika en dag med att bara vara. kanske lägger mig och pillar i naveleln, ja vad vet jag vad det blir :). kan väl vara så att jag haft 5 långa envisa förkylningar sen operationen. så jag har väl inte orken kvar, fast nu börjar bli frisk igen. så nu hoppas jag på våren. så alla baskelusker försvinner. ska bli härligt. spotnickslistan vart uppskjuten en vecka. så alla vi som röstade, behöver inte rösta denna vecka. men dom som inte röstat har fortfarande tillgång till att rösta. ha nu en bra torsdag alla. 

15 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Ja du tat lugnt bara. Ingen missunnar dej det. Ha en trevlig torsdag du oxå. Kramelikram

Fenixmonas sa...

Godmorgon! Ja, du måste vara lite rädd om dig Biggan! Att hushålla med sig själv är viktigt, man räcker liksom till lite bättre då. Kramiz!!

Anonym sa...

Mors,ja gör så,pilla naveln du eller något annat som piggar upp..Jag Snoozar,just nu med en pigg Moa,,Febrig Loke ligger än..Haé Kram.

Gilla sa...

Det är bara bra att du tar det lugnt ett tag. Du har ju också din operation att vara trött efter.

Sv: Jag har ju tiden på mig att sortera. Så det blir nog bra med det.

Kanske han kommer idag. Vet inte än.

Kram/Gilla

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon!Ta det lugnt vännen! Jobbet springer inte ifrån dej.. Det var den enda tidningen Kjell tyckte om att läsa Men nu ser han inte att läsa i den mer För liten text! Ha en bra dag! Morgonkram!

Emma sa...

Jag fick sova gott sen :) Längtar med efter sommaren och värmen, känns inte alltför långt borta nu när vi haft ett par dagar med varmt väder.
Kram

Nillas Trädgård sa...

Det är ett klokt beslut att ibland "bara vara". Det är något som man gör alldeles för sällan!!!
Det är inget vidare med förkylningar och när de vägrar ge med sig så känns det extra jobbigt.
Ha en fin dag!

syren sa...

Så bra att du tar det lugnt. Att träna Mindfulness är säkert bra för oss.Är att vara här och nu.Något jag ofta gör själv. En så vacker bild! kram

ansepanse sa...

naveldagar är nog bra att ta ibland :)
jo, jag röstade ju förut :)
kramar och en skön avkopplande dag till dig

Nett sa...

Tycker absolut att du skall ta det lugnt, det skall jag med nu. Jag har varit på jobbet hela dagen med utbildning / möte och mycket annat så nu skall jag bara slapp. ledig fram till Måndag nu. Kramar

Veiken sa...

Pilla du naveln, men akta dig så att den inte går sönder. I övrigt, var rädd om dig och hämta krafter i din egen takt! Kramar

Ma sa...

Passa på Du och vila ut. Jag tror att Du behöver det. Då ska Du se att alla baciller flyger sin väg och landar på någon annan istället för Dig.Du behöver vila. Det är så enkelt. Det är därför kroppen reagerar. Sköt om Dig nu.
Kram

Ma sa...

Passa på Du och vila ut. Jag tror att Du behöver det. Då ska Du se att alla baciller flyger sin väg och landar på någon annan istället för Dig.Du behöver vila. Det är så enkelt. Det är därför kroppen reagerar. Sköt om Dig nu.
Kram

badtant.bloggo.nu sa...

Ja tyvärr är vi lite dåliga på att bara vara tror jag. Så jag hoppas att du har gjort det idag. Kram på dig.

Mita sa...

Du borde verkligen hushålla med dina krafter, det är full rulle nästan jämt tycker jag. En bara vara dag är inte fel, ta gärna nån mer emellanåt..*L*..
Kram vännen