spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

lördag 7 januari 2012

lördag

ja storm blåst har det varit hela december och det fortsätter. förutom ett par dagar, då det varit lugnt, plocka tång har nästan varit omöjligt. ska det fortsätta så här, så har vi tur, varmbadhuset stänger från och med i morgon, tills den 27 jan. så då kan det får storma bäst det vill. ingen behöver bada utav mina killar. känns skönt om det ska fortsätta blåsa. lördagen kommer bli lite plock och lite diverse. sen får vi se vilken dag vi börjar plocka ner julen, ska bli skönt med, få väck den, men samtidigt blir det lite konstigt, att det blir mörkt inne ett tag. ha det nu gott denna lördag alla. 

10 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Godmorgon!! Här är julen bortstädad nu och det känns jättebra! Fast ljuset har jag ersatt med massor av smålampor överallt! Se så fin den jag fick av dig blev på köksbänken! Kramiz!!

Siita sa...

God morgon. Jag ska ta bort stakar o stjärnorna idag lr imorgon. Tisdag börjar ju jobbet igen. Kramar

Yvonne sa...

Skönt när dina pågar slipper bada i det kalla vattnet.Råttorna är smarta De har ju gjort hålet i röret uppåt boet bygger de sen sidan om röret så att inte deras bo blir fyllt med vatten.Kram!

ansepanse sa...

vad bra att de slipper plocka tång nu när det är sådant kallt och blåsigt väder
kramar

Gilla sa...

Ja, snacka om storm kan man ju göra i år, men det börjar bli lite tjatigt med detta eviga blåsande.

Jag väntar att plocka ner julen till det är tjugondag Knut.

Sv: Tack för kommentaren om mina bilder. Jag blev nog rätt nöjd jag med.

Baloo är mallig för sina saker och kommer och visar dom ibland och kanske att vi ska ha dragkamp om dom.

Just nu kommer vi inte att ge oss ut förrän vädret blir bättre och mörkret infinner sej senare. För Guben har dåligt mörkerseende, så han vill inte köra bil då. Men nog måste vi träffas så småningom.

Kram/Gilla

Sladdertackan sa...

Jag kom iväg till revyn i alla fall.
I Borås regnar det igen, vi fick bara ha sol och minusgrader en enda dag. Så nu är det mörkt och trist igen. Jag tänker inte plocka bort julen förrän tjugondagknut, dvs. 13 jan.
Kram

Anonym sa...

Men du vad det ska bli skönt för killarna att slippa tången för ett tag,,Här har det varit en skaplig men kall dag -7,2 just nu..Haé Kram.

Nillas Trädgård sa...

Ja man blir ju helt blåst :-)
Jaghar nog kvar de röda gardinerna och dukarna ett tag till, vet inte riktigt hur jag ska kunna ersätta den röda färgen så att det inte blir grått och trist!

Ma sa...

Vilket busväder Ni vrekar ha haft.Här har det inte varit mycket bättre. Men nu har blåsten verkat börja bedarra. Ha en bra fortsättning på helgen. Kram

Veiken sa...

Sååå skönt att slippa tången. Det är ett verkligt slitgöra....... Kramar