spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

lördag 17 december 2011

julhandlat

japp nu har vi inhandlat det mesta av julmaten. det behövs bara en gång till som jag ska försöka ta senast i mitten av veckan som kommer. jag gillar inte att stå i kö i flera timmar för att få betala. sånt tålamod har jag inte bara. en av mina dåliga sidor, :). det går ju bra att handla sånt tidigt, vi har ju både kyl och frys i dagens samhälle. tänk förr när dom inte hade det. det var synd om dom. lördagen ska killarna åka hämta ett trumset. som dom hittat på blocket. välbehövligt nu, dom gamla börjar bli dåliga. för att spela med på scen. sen blir det väl lite mys på lördagskvällen. ha en fin lördag alla. kör försiktigt, börjar bli kallare till och med i skåne nu. 

12 kommentarer:

Siita sa...

God morgon. Jag har inte handlat någon mat än. Men det kommer snart. Kallare här oxå nu, o lite mera snö. Ha det gott. Kram

Anonym sa...

Mors,,Att stå i kö är ingen höjdare,nu är det sällan som jag hamnar i långa köer,,jag handlar oftast på Fm...Härligt att Sören får ett nytt trumset att knacka på,,jag ska göra en sväng till Vreta i dag,,lite Snoozsjuk..Haé Kram.

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon! Gulligt av Nett att ge mej pulsvärmarna .Men vännen inte plockar väl du tång?? Du skrämmer mej.Du ska ta det lungt! Ha en bra lördag! Morgonkram!

Browneyedgirl sa...

Hejsan =) Hoppas du har det fint! Ska kika ikapp lite. Var ett tag sen. Kram Browneyedgirl

Gilla sa...

Vi har inte inhandlat når för julen än. Men det beror ju också på att jag har varit uppe i Stockholm hos mina barn och min syster.

Sv: Snällt att du inte skrev nåt i min blogg, men syrran läser inte den vad jag förstod.

Kram/Gilla

ansepanse sa...

inte har jag heller tålamod att stå i kö i flera timmar inte, mm, vi har det bra nuförtiden med både kyl och frys
kramar och en fin lördag till dig

Augusta sa...

Nej låter inte roligt att stå i köer i timmar bara för att handla. Själv blir det inte direkt någon julmat på bordet i år eftersom jag jobbar alla helgdagar. Tänker på pengarna.

I dag snöar det här i Stockholm.Urk. Gillar inte snö och halka.

Kram

paloma sa...

Skönt att ha det mesta klart! Jag skall ut en tur till nästa vecka! Vill handla skinkan någon dag innan! Ha en fin lördag! kram

Nett sa...

Även vi har handlat det sista och det är så skönt att ha det gjort innan alla andra skall göra det. Kram

Veiken sa...

Jag har inget tålamod heller. Det har hänt att jag gått ur en affär när det har sett trångt ut :) Kram

Ma sa...

Även jag har ägnat dagen till att julhandla innan resten av julstöket tog vid. Men även jag hatar att stå i långa köer. Så brukar försöka undvika det om jag kan. Nu är det bara ett besök i huvudstaden som skall göras innan jul och det försöker jag göra i början på veckan som kommer. Sen är det dags för riktigt julfirande...

Emma sa...

Tack :)
Jag är glad att jag slipper handla all julmat, det är rätt skönt att komma till dukat bord :)
Kram