spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

tisdag 29 november 2011

ny dag nya möjligheter

ja det var ju alltid någon hos charmtrollet, snart börjar hon gå ordentligt, dröjer inte länge till. roligt. måndagen gick åt hela dagen till att röja efter stormen, blåste fortfarande rätt bra. men det är ju vi vana vid. så tisdagen kan vi börja sikta framåt igen, utan att ta hand om allt som stormen fixade. pratade förresten med han med hunden. som då skulle ta hand om det, för vi tyckte det var jobbigt med hundskit överallt omkring oss. vad händer, i går var det fullt med hundskit igen. massor under allt löv som vart efter stormen, och hur ska man se hundskit under allt löv som kom, 4 svarta säckar räfsade vi ihop, vid entre dörren. jag ringde vaktmästaren, så nu får vi se om det kan bli nån bättring. annars får väl vi börja göra våra behov utanför hans dörr hahaha, ha det gott alla

11 kommentarer:

Nett sa...

Fya så trist, att inte folk kan uträtta sina behov utanför sin egen dörr istället ;) Kram

MICKAN sa...

Det finns väl inget värre än när folk inte har respekt för annans egendom. Folk är så jäkla lata och orkar inte gå en bit med sin hund så den får rastas ordentligt. Och så ska de alltid låta hunden "pinka" vid brevlådor också.

Nog om detta. Du har ett så himla gulligt barnbarn, förstår att hennes farbröder tycker om henne :D

Anonym sa...

Mors,,Usch o fy,vissa ska f-n inte ha hund..
Tänk så fort det går,snart kutar lilltösen omkring och kollar på allt hon kommer åt..Haé Kram.

carinasjolund sa...

Jag som själv har hund låter honom aldrig göra sina behov på vägen där man ska gå!
Och skulle det råka hända har jag alltid hundpåsar med mig så jag kan plocka upp det!
Kramen♥

Yvonne ♥ sa...

Godmorgon!Konstigt att han inte förstår när ni pratar med honom.Samla ihop hans skit och lägg utanför hans dörr. Vad skönt att du ska få vattengympa.Vi har gympan i en bassäng som har varmt vatten.Ha en bra dag! Morgonkram!

Gilla sa...

Haha! Hämnden är ljuv!
När vi passar Baloo, är jag mycket noga med att plocka upp efter honom, när han har bajsonerat. Han gör det förreste alltid i gräs. Men jag har alltid bajspåsar med och en ficklampa, så jag kan hitta bajset i mörkret.

Vi har ju tur, som bor i stan, så det är andra som tar hand om löv och sånt.

Det är ju så roligt, när de små utvecklas och det går ju väldigt snabbt när de är så små. Jag brukar ju skriva att jag är avis på folk, som kan gosa med sina barnbarn. Alla mina sju är vuxna, men ett har två små barn. Den ena har jag inte träffat än. Men nästa vecka ska jag upp till Stockholm för att vara med och fira min lillasyster, som fyller sjuttio. Men det är hemligt, så du får inte skvallra. Då kommer jag att få träffa mina två Barnbarns barn. Det ska bli roligt.

Kram/Gilla

ansepanse sa...

usch vad tråkigt sådant är, hoppas att det hjälper nu när vaktmästaren tar tag i det
bamsekramar

Mita sa...

Om det inte hjälper nu med vaktmästaren så tycker jag som Yvonne. Samla ihop hundskiten och lägg den utanför honom. Vad är det för jäkla människa som inte fattar hur illa han beter sig??
Förstår att det blev mycket att röja upp efter stormen. Hoppas det håller sig lugnt nu.Inga mer extrema oväder i alla fall,
Kramiz♥

syren sa...

Vilken söt litet charmtroll,och tiden går ju så fort. Hoppas att ni slipper mer hundskit nu,det är ju straffbart att inte ta upp efter sin hund. kram

Siita sa...

Dom är ju så goa dom små. Bara när jag skulle hem igår då ropa Thea, Mimo mimo en puss. Kram

Fenixmonas sa...

Usch o fy så himla äckligt! Hehehe...skulle vilja se dig sitta där utanför hans dörr...
Förstår att det blåst fruktansvärt hos er! Kramiz