spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

tisdag 11 oktober 2011

tisdag

en bild på mig med pågående hjärtinfarkt, men det hade jag ingen aning om då. var väl tur det, eftersom vi var på festival då. i morgon ska jag göra sista undersökning för hoppningsvis. sen blir det väl tid för operationen. jag är ju lite pirrig för den. för det närmar sig väl stormsteg eller också blir det väl väntan igen. vi får se. men onsdagen blir bloggfritt i alla fall. då jag inte är hemma utan i helsingborg för röntgen. ha en fin tisdag onsdag nu alla. så hörs vi på torsdag

5 kommentarer:

Anonym sa...

Mors,,Det är melodititlarna på backtracken som vi saknar..
Lycka till i morgon i H-borg,,,Ja du du skulle ha hört barnens köpslående,allting hade samma pris..Hörs på torsdag.Haé Kram.

Roffe sa...

Godmorgon.Igår var jag på ett kondis i Tibro frågade om jobb,fröst praktik sen jobb.Fast det är bara deltid sen får man köra 2mil mitt i natten.vet inte om jag är pigg i slutändan.kram

Roffe sa...

När jag började i tibro.Då ställde jag av bilen och ej betalade försäkringen,fick ju gratis busskort att åka med..Om jag ska köra till praktiken måste jag betala försäkring som jag inte ha pengar till.så vet inte vad jag ska ta mig till.Skulle berätta för dig i denna vecka.Vet ej om jag kommer på fredag om jag har nån bil att köra eller inte.

Yvonne :-) sa...

Godmorgon! Idag har jag inte planerat att göra något!Lycka till i morgon i H-borg Morgonkram!

Ma sa...

Godmorgon. Lycka till imorgon i Helsingborg...