spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

lördag 1 oktober 2011

härligt fredagsmys

ja det vart en underbar dag i går. solen trängde äntligen igenom dimman. så vi hade ca 20 grader här i går. vi käkade middag ute. vad vi njöt. potatissallad och grillade revbensspjäll. det var gott. gitarrerna åkte fram en stund på altanen med. det var sommar i luften för ungarna med. sen vart det filmtajm. simon ville se orginalfilmen turtles. från 90. ja det var ju rätt skoj se den igen. inte den tecknade varianten då. dagen har börjat här med. dimman håller på att lätta. solen försöker bryta sig igenom. skönt. vi ska ta det lugnt idag. skönt det med efter alla skåp och det, som nu är klara. njuut av solen nu alla. snart är vintern här igen.

13 kommentarer:

Roffe sa...

Alla prata om äpple.igår plockade jag en kasse till ,så nu har jag 2kassar.som jag ska göra Äpplekakor och mos av.sen frysa in med,som man kan plocka fram och göra pajer till vintern.Idag ingen sol.kram

Anonym sa...

Mors,,Ja jag har alltid gillat Waylon..Ja från Ginza har jag handlat många gånger..Oki,då kanske vi får reda på vilka låtarna är..Haé Kram.

Yvonne :-) sa...

God Morgon! Här har vi också dimma som solen arbetar med.Du har ju tre grabbar att klippa till! Ha en bra lördag! Morgonkram!

Siita sa...

Hejsan. Håller på med äppelpaj nu som ska in i frysen. Senare kommer Thea hit, vi ska få tillbaks Volvon o dom får sin SAAB. Kram

ansepanse sa...

vilket härligt fredagsmys :)
här ligger dimman fortfarande :( men jag hoppas att det lättar snart
kramar vännen

Ma sa...

Hoppas vädret varit bra och att dimmarn gav sig iväg. Här har det varit toppenväder hela dagen. Hoppas det fortsätter...

Ama de casa sa...

Lät som en perfekt dag :-)
Kram på dig!

Sladdertackan sa...

Solen bröt igenom dimman här vid ettiden och så blev det riktigt varmt. Jag har njutit av det fina vädret - blir det några fler dagar tror du?

Gilla sa...

Vi hade en fin dag idag med sol och härligt väder.

Svar: Det var ju bra att du fick skratta lite i min blogg. Sånt blir det ibland, när jag inte vet vad jag ska skriva.

Kram/Gilla

paloma sa...

I Dag var det verkligen rena indiansommaren! Helt underbart väder! Hoppas er kväll blir mysig med! KRAM

eva sa...

Här har det också varit kanonväder i två dagar med upp till 23 grader:) önskar er en fortsatt mysig helg:)
kramiz

Fenixmonas sa...

Godmorgon denna söndag! Här låg dimman tät och solen lyckades inte tränga igenom förrän 16.30, då var ju dagen nästan slut! kramiz

Anonym sa...

Minns att min systerson "Lille Oscar" var helt vild med Turtles. Köpte alla dockorna i serien till honom, vilka han fick i Julklapp av mig det året(det var 1994) och hans tvillingsyster fick ett lejon som kunde ryta & klösa( den var populär för Disneyfilmen Lejonkungen kom samma jul i biograferna).
Hoppas Ni hade ett Nostalgiskt Fredagsmys!
Kram
Stevie