spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

onsdag 24 augusti 2011

egen domän

ja denna vecka är lite stressig, massa planerande, för att nu börja packa. vi får inte missa något nämligen, långt att åka och hämta om vi glömmer någonting :). jag har testat en ny blogg, men det kommer inte bli den, jag är inne på att ha en egen domän. det är nu ni kommer in i bilden. jag vet alldeles för lite om sådant, vad är skillnaden, på en egen domän, sen har jag läst att man kan ha ett webb hotell. hmm, vad är det då? vad är det man ska ha igentligen. jag vill kunna ha mitt eget namn. var är det billigt? var trivs ni? och jag vill kunna ha det ganska enkelt. eftersom jag inte är sååå data van. jag uppskattar massa tips, det får ni grunna på medans jag packar är borta. återkommer måndag morgon igen, förhoppningsvis med filmer och bilder. ha det jätte fint under tiden. det ska vi försöka ha. och välkomna till karslborg, spacehunters spelar halv 11 på fredagen, och klokan 11 på lördagen. väl mött alla. 

21 kommentarer:

Yvonne :-) sa...

Godmorgon!Jag vet inte exakt skillnaden men jag tror att om man har egen domän/Webhotell så kostar det. Bilden när de träffas säger så mycket.. Ja det var en fin dag för syskonen.Ha en bra dag!! Morgonkram!

Roffe sa...

Godmorgon.Håller tummarna att vädret håller inte regna bort som dom lova till helgen.Kommer väll nån dag i helgen och träffa er i Karlsborg.kram

Gilla sa...

Godmorgon!

Jag vet inte hur det är med att ha en egen domän.Det går faktiskt genom Blogger, där du redan och även jag är. Hur det fungerar med betalning och sånt har jag inte kollat.

Så du har slutat redan på den nya bloggen? Verkade den inte bra? Får du inte mejl om att du har fått kommentarer här? Det får jag. Man kan ju också gå in på startsidan och där ser man att man måste godkänna kommentarerna.

Svar: Kul att du GILLAde mina bilder från igår. Vi har inte provat att äta på tåget, bara druckit en öl för några år sen.

Det är bara trevligt med vänner även på FB. Jag började med enbart familjen och släkten. Sen har det blivit med några av dem som kommenterar hos mej och jag kommenterar tillbaka till. Jag hittade dej hos någon av dem.

attis sa...

Sommarväder här idag. Helt underbart. Jag har då ingen aning om hur sådant går till. Ha det så toppenbr nu.
Kramen

ansepanse sa...

sådant kan jag INGENTING om :D hoppas att du får den hjälp du vill ha av någon annan
ha nu en underbar helg så ses vi igen på måndag
bamsekramar

Mita sa...

Du får ta hjälp av nån som kan sånt där, för det är nog inte bara,sen kostar det också.
Ni har mycket att stå i nu,och visst gäller det att packa så inget glöms.Du har väl en lista att pricka av antar jag..*ler*..
Håller tummarna för fint väder nu också,det gör att allting känns mycket trevligare.
Kram vännen♥

Anonym sa...

Hej du,,ja se till så alla prylar kommer med,hoppas ni får en myshelg i stubben..Ja så är det för mig oxå,,jag gillar miljöer där det finns vatten,,jag har ingen susning om domäner och dyl,Haé Kram.

Nett sa...

Domän är själva namnet som mitt: www.enkoppkaffe.se webbhotell är där du har platsen för din blogg, bilder och allt som laddas upp. Och japp det kostar men det är då även reklamfritt. Min kostar ca 350 kr per år, jag har mitt webbhotell samt domän registrerat på http://www.one.com/sv/ Kram

Siita sa...

Hejsan. Kålpuddingen hade inte räckt till dej. Hade bara var sin låda. Men jag kan görs det när vi ska ses. Stevie skickade mej ett mail där han fixat egen hemsida. Hör med han. Kram

Anonym sa...

Oj, du har vida planer för bloggning. Jag kan och vet ingenting... Hoppas ni får superfina dagar i Karlsborg, Kramar

Fenixmonas sa...

Jag har ju också funderat på hemsida, men det får nog vänta tills jag går i pension...Tiden räcker ju aldrig till! Kramiz

Emma sa...

Jag är inte så bra på sånt men tror säkert där finns många som kan hjälpa dig :)
Kram

Augusta sa...

Jag vet inget om det men jag läste just att hos Metrobloggen kan man få bloggen i eget domännamn.

Ha det trevligt på resan :)

Kram

Anonym sa...

Torsdagskramar! Hoppas ni har en toppentid....

Fenixmonas sa...

Morning! Det blir TÅG i alla fall idag! Våra inköpta kort gäller på tåget till Gbg för de körs av Västtrafik och kallas för västtpgen...Bilder kommer! Ha en fin helg allihop...och var rädd om dig Biggan! Kramiz

Yvonne :-) sa...

Godmorgon.Igår hörde jag Specehunter på bilradion .På 105.5 ... Var rädd om dej vännen! Morgonkram!

Anonym sa...

Ta det bara Lugnt och ha det skönt!
:)
Min biopsi var bra och de har dragit ner på kortison tabletterna(tar bar 3,5 om dagen nu mot 4st innan). Inte mycket kanske men en bit på vägen!
:)
Här i Malmö har vi regn och åska denna trevliga Lördag. Jag har blivit fotograferad också i bara kalingarna av någon papparazzi, eller var det möjligen så att det blixtrade ute!
:)
Ha en trevlig Helg och hälsa Familjen!
:)
Kram
Stevie
:)

Sladdertackan sa...

Ska du sluta med den här bloggen?
Kram

syren sa...

Vet inget om hur man gör sin egen sida. Trevligt med egen sida,men man måste ju ha tid samt att det kostar ju en slant. Har du tröttnat på att blogga? Hoppas helgen har varit trevlig! kram

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna måndag! Såg alla korten på FB och förstår att ni haft en kanonhelg precis som vi! Kramiz

junitjej sa...

Jag använder bloggverktyget wordpress, har webbhotellet Mortfiles.se (Funkar toppen!!).