spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

onsdag 11 maj 2011

regn

ja en 3dje plats denna vecka på radio 88s topplista. dom tappade 15 röster ca denna vecka, men dom ligger kvar på listan, roligt, tack allihopa för att ni troget röstar, som jag vet många av er gör. utan er skulle dom inte vara på listan alls. så dom är glada. har nog glömt tala om att skivan släpps i samband med spotnicksfestivalen 28 maj. ska bli spännande, vi har inte sett hur den ser ut, vi heller. den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. i går kom regnet framåt kväll. ett fint regn. välbehövligt. det var torrt överallt nu. men varmt och gott. trodde det skulle bli åska men det vart inget. i dag står inget speciellt på programmet, skönt det med, så vi får se vad vi hittar på gubben och jag, nåt blir det. ha nu en bra torsdag. glöm inte njuta av livet med.

8 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Kvar på listan, underbart! Ska bli spännande att få lyssna på skivan sen!! Kramiz!!

carinasjolund sa...

Dom är ju jätteduktiga!
Här hade vi oxå regn i går kväll :(
Ha en bra dag!
Kramen♥

Mita sa...

Hoppas ni får en fin dag och att dimman har lättat. Vi har inte fått nått regn än,verkar vara stopp däruppe,men när det väl lossnar så kommer det väl hålla på,hehe...
Kramiz!

Yvonne :-) sa...

Försökte komma in till dej i morse men blogger läg nere.Vill bara gratta pågarna att de är kvar på listan! ♥ kram!

Siita sa...

Hann bara till jobbet idag så kom åskan. Men sen fick jag reda på att åskan gått här inatt oxå, varken jag lr gubben hade hört något. Måste ha varit som två klubbade oxar. Nu skiner solen igen. Kram

Anonym sa...

Hej du,,i morse ville inte blogger släppa in mig..Grattis till gänget,3:e inte illa,,vi kastar in nya röster,,Tack,dom är kul att göra,bildspelen..Haé Kram.

Nett sa...

Kanske det var mindre röster för att det har varit så bra väder. Kram

Viktkamp sa...

Vad roligt =)