spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

onsdag 6 april 2011

godmorgon denna onsdag

godmorgon alla. i natt har jag sovit nästan hela natten, skönt, plus att jag låg nästan hela dan i går. är nog nåt mer skit på gång. men vad vet jag inte. i dag ska vi skjutsa ungarna i alla fall. sen i dag är det träning för dom. och radio 88 när dom kommer hem. så får vi se vilken plats dom kommer på i dag. dom tackar för alla som har röstat. här ligger mina 2 lilleman. :). mysigt, ha nu en bra dag. era fina kommentarer får jag ta när jag kommer hem igen.

12 kommentarer:

Roffe sa...

Godmorgon.Jag kommer använda båda två bloggarna.Du ska veta att mina annonser givit utslag på blogg.se,just nu någon klickat på dom och handlat.så nu tjänat 200kr.Sen har jag rekord på min nya blogg med 300 läsare om dagen, började i söndags .Om ni tycker lättare skriva till blogg.se gör det.Ha en bra dag.kram

Anonym sa...

Mors,,Skönt för dig att du fick en välbehövlig sömn..Ja det blev en akutinsats för att få undan vattnet,pumpen får vara kvar så länge den behövs..Håller tummen för bandet i dag..Haé Kram.

Yvonne :-) sa...

Morn! Skönt att du har fått sova.Jag har röstat.Kan inte höra ikväll för vi ska till dagcentret där Kjell är.De ska ha anhörigträff.Ja blommorna var fina som jag fick.Ha en bra onsdag! Morgonkram!

Nett sa...

Jag köpte denna stegräknare på Claes Olsson :) 99 kr! Sedan om den är bra vet jag inte riktigt än, men än så länge är jag nöjd. Kram

carinasjolund sa...

Önskar dig en fin Onsdag!
Kramen på dig♥

ansepanse sa...

fast den ene är mycket "lilligare" än den andre, eller hur :)
kramar

Hanna och Maria sa...

Hoppas att dom kommer bra till :) Jag har röstat på dom :)

Kram Hanna

Mita sa...

Mysiga killar som ligger där på golvet,*ler*
Tråkigt med din nattsömn,man behöver ju den så väl,
Kram vännen!

Emma sa...

Hoppas du håller dig frisk, kanske hjälpte med sömnen :)
Kram

ANY ANIMAL sa...

Finns det nåt som är så skönt som att vara riktigt utvilad? Vet du vad, igår på jobbet(djuraffären) kom en herre in och tittade. efter en stund frågade jag om han behövde hjälp och det behövde han inte sa han. Han var spekulant i vad vi hade för hundgodis att sälja för han var nämlgen i branchen själv sa han och då frågade jag var någonstans. Det var så att det var en ny firma på G som gör hundgodis (nu pratar vi riktiga saker)och efter en stund så sa han att dom har även svensk tång i godiset från Varberg. Och då utbrast jag att jag vet nog vem som plockar tången för er: det är nog Tomson och hans bror som gör det. Denna gången var det inte dina pojkar som gjorde det men han visste mycket väl vilka dom är. Världen är allt bra liten!

Siita sa...

Ha en bra kväll när ni kommer hem. Hoppas det blir 1:a igen. Kram

diana sa...

Hoppas du håller dig frisk nu och att dagen varit bra.