spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

måndag 14 mars 2011

godmorgon

godmorgon, måndag morgon. i dag är det dax igen med allvaret. skola. och vardag.i går trodde jag det var kört igen. trodde jag fått förkylningen för 3dje gången. men det var inte så illa. som tur var. känns bättre i dag. fast långt från bra fortfarande. bedrövlig förkylning denna gången. men nåt roligt under helgen i alla fall. äntligen i går eftermiddag. kom solen dom har lovat hela helgen. 5-6 grader i solen. helt underbart vindstilla. ja det vart så att ute möblerna kom ut med. för nu kan det bli dagar man kan ta med sig kaffe koppen ut och njuta en kvart. nu kan det underbara börja. visst är det härligt. ha nu en bra måndag alla.

12 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Nej, ingen värmebölja, men bara att slippa halkan är ju helt underbart!!! Äntligen få fast mark under fötterna! Tur det inte var en ny förkylning! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Igår fick vi ingen sol, bara mulet o dimmigt. Ser ut att bli samma idag. Men idag är första morgonen med +1 grad. Kram

Hebbe sa...

Mors..Här lär det dröja någon vecka innan man kan ställa ut några möbler,,men nog käkar solen av snön när den är framme..Krya på dig nu..Haé Kram.

Yvonne :-) sa...

Morn! Snart dax att ta ut utemöblerna.Jag tappade också en tand Men tyvärr växer det inte ut någon ny tand och tandfen kom inte iheller.Du får knalla in till Claudia och gratta henne! Morgonkram!

Roffe sa...

Godmorgon.Läste du inte riktigt,vad jag tro har dom redan fått reda på att hon ska få en dotter Äntligen.var ju roligt för henne efter 4 försöket.ha en bra dag.kram

Nett sa...

Tur det att det inte var för tredje gången, japp skolan börjar idag igen och även jobb inatt. Kram

ansepanse sa...

skönt att du inte blev förkyld igen, vi hade som mest + 9,4 igår
ha en fin måndag du också
kramar

Vicke sa...

detsamma önskar jag dig

Mita sa...

Härligt att kunna ta en fika utomhus. Jag har faktiskt inte gjort det än.Men suttit i solen ett tag det har jag gjort. Men idag är det lite klent med sol fast dom har lovat det.
Skönt om du klara dig från mer förkylning nu,
Kram vännen!

carinasjolund sa...

Vilken tur att du inte åkte på förkylning igen :) men den verkar vara ganska så envis när den sätter in :(
Stora kramen till dig♥

Emma sa...

Skönt att våren är på väg :)
Kram

veiken sa...

Visst är det vår i luften, men ännu kan det komma bakslag, men vi vet ju att våren vinner!
Krya på dig och hitta inte på några fler förkylningar! Kram