spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

lördag 5 februari 2011

lördagskväll

vilken härlig dag hahaha, man blir härligt glad hohoho. så börjar en slagdänga. så tycker nog tomson och levin med här i sommeras. bada i hink är roligt. tror inte han får plats i hinken i år. i dag var det en bra dag. sovmorgon. melodikryss. badhuset biltema. mat. allt i en flygande fläng. sen blir det väl kanske melodifestivalen. men vi gillar inte att dom gjorde om för några år sedan. alla dessa deltävlingar. och man ska ringa rösta hela tiden. det blir för mycket, man blir ju trött på det innan den riktiga melodifestivalen börjar ju. undrar om det bara är sverige som har det så här. danmark har det inte det vet jag i alla fall. tacka vet jag förr i tiden :) ha nu en underbar lördagskväll, varför inte lite fredagsmys på lördagskvällen??

7 kommentarer:

Farfar-Hebbe sa...

Hej Biggan,,ja jag tycker oxå det drar ut på tiden alldeles för länge innan segrande låt koras.Ha en kul musikkväll.Kramen.

Siita sa...

Hejsan Biggan, nu har jag kommit hem efter en spadag i Loka. Toppen.

ansepanse sa...

det är säkert fler länder som har det som vi med deltävlingar, det är ett sätt att tjäna pengar vet du, men jag gillar inte heller att det blivit så många deltävlingar
kramar

Louise sa...

Tack :) kul med melodifestivalen, hade jag velat se! Kram!

Mita sa...

Härligt med ett dopp i hinken,hihi...
Jag gillar melodifestivalen,visst kan det bli lite utdraget, och jag tycker nog man kan ha lördagsmys också,
Kramiz!

Yvonne :-) sa...

Håller med om att det tar lång tid för att få fram rätt låt.jaja rätt och rätt.Det blåste bara ett lite tag här,sen orkade det inte mer.
Nattikram!

Farfar-Hebbe sa...

Morsning,,Ja du,somnar man med den boken på magen,då får man klämskador..Melodierna i går,,ingen som stack ut,mest skitlåtar.Haé Kram.