spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

fredag 11 februari 2011

fredagsmys

fredag i dag, grått mulet. regnade i går så vi slapp det värsta av ovädret. skönt det. men skulle komma in i eftermiddag kväll i stället. i dag blir det nog tång, ja hela helgen. dom öppnar nu. så vi vet vad vi gör :). bilen fick vara kvar hos bildoktorn över natten. suck. hoppas den får komma hem i dag i alla fall. svårt när man bor som man gör. att vara utan bil. det har ju blivit kallare igen, trots våran temperatur står på 29. han är nog återkallerlig. får nog bli en ny där. så nu börjar mina vaken nätter igen. det har varit så skönt, jag har fått sova ett bra tag nu. men så fort det kryper neråt 0 och minus är det klippt, det är skit. men inget att göra åt. i dag blir det på spåret och fredagsmys. härligt. ni får ha en jätte fin fredag med mys pys, och kör försiktigt nu när det snöar lite överallt, och inte lite heller på sina ställen. kram

12 kommentarer:

Siita sa...

Så söt hon är med sitt långa svarta hår. Ja just nu har det slutat snöa. Blev nog tre dm denna gång. Blåser gör det än. Men nu lovar dom kallt, ner mot -20 här. Vill inte det heller. Kram

Mita sa...

Vilken liten sötis,*L*...jaså har ni fått snöandet nu,här börjar det lätta upp nu så skönt,men det blåser fortfarande.
Hoppas på en fin fredag med myspys,ja det gör vi eller hur?
Kramiz!

Yvonne :-) sa...

Fick tips av Veiken att det finns speciella larm för dörrar och fönster.Ska kolla vad det är!Ha en härlig fredagsmys!!! Kram till er alla!

Hanna och Maria sa...

Ja det är verkligen typiskt! Det är så jobbigt när det blir så, man tror att man kan ta det lugnt sen visar det sig att man har helt fel:P

Det är jobbigt utan bil, när man inte har den hemma så märker man hur jobbigt det är att vara utan :P Hoppas ni får tillbaka den snart!

Ha en superbra dag! :) Kram Hanna

louise sa...

vi ska se love and other drugs :) jobbigt att vara utan bil! Kram!

Farfar-Hebbe sa...

Ja fy fasen vilket skitväder,,men nu är jag framme i Vreta..hoppas ni slipper samma väder som vi fick,se till så ni får en mysig fredag Haé Kramen.

ansepanse sa...

nej, här har det snöat riktigt rejält
ha en riktigt mysig fredagkväll nu - kramar

Fingerfärdig skottar snö sa...

Vill önska Er också en trevlig helg.

veiken sa...

Vilken fin bild på en ny liten människa! Tråkigt att du får sömnsvårigheter vid köldgrader. Kram

carinasjolund sa...

Vi har haft riktigt fint väder i dag :)
-8 grader och sol!
Ha en fin kväll!
Kramen♥

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan! Minus 12 här just nu...ett elände med denna vinter!!!Kramar om dig!

MICKAN sa...

Godmorgon på dig Biggan! Saker och ting borde inte gå sönder. Fast 29 grader är ju ganska skönt kan vi ju tycka denna kalla lördagsmorgon som är bara på -16.3 grader här hemma. Kan det vara så att min teromometer också är trasig ... hehehe:) (önsketänkande) HA EN BRA LÖRDAG OCH HOPPAS TÅNGEN KOMMER SNABBT UPP UR HAVET:)