spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

tisdag 25 januari 2011

tävlingar

godmorgon alla denna tisdag. lite tävlingar inne på bloggarna. först tar vi vieken som har en sydafrika tävling. som man kan vinna cd skivor. så hoppa in vet jag, hon beskriver sina resor så bra. jätte roligt att läsa om dom. sen har vi en tävling inne hos vicke där man kan vinna en animerad header eller nåt annat man vill ha animerat. en jätte duktig kille som lär ut hur man animerar i sin blogg. provkörning av fido gick bra, han var som en gud mot den förra. den gillade jag. en lite en som jag kan dra lite lättare, i dag blir det en ganska lugn dag, som jag inte har tänkt vad jag ska göra än. men alltid blir det nåt. finns alltid nåt att göra om man vill. ha en fin dag alla. kör försiktigt.

9 kommentarer:

Farfar-Hebbe sa...

Mors,,skönt att du och nya fido gillade varandra,,men se nu till så dom övriga i familjen oxå tar körkort på den..Ha en skön tisdag.Kram.

Yvonne :-) sa...

Morn! Ja världen kan vara bra liten ibland.Fotot har jag fått av vår svärdotter Mia.Och det är Claudia.Det viasade sig att de har gått i samma skola.Viss är världen liten..Ha en bra tisdag! Morgonkramen!

veiken sa...

Halloj på tisdagsmorgonen. Nu går min Sydafrikatävling in på slutet bara några dagar kvar! Får se hur många som har alla rätt! Kram

Roffe sa...

Godmorgon.Vem är Fido.husdjur eller ny bil.Du hitta alltid på något,du har ju hem och sköta.vad jobba gubben med.ha en bra dag.kram

ansepanse sa...

vad är fido? inte en hund eller
kramar

Mita sa...

Ha,ha,Fido,det måste vara nåt transportmedel,eller?
Jaa du,visst finns det att göra om man bara vill,hehe...
´Men ibland sitter latmasken ivägen och flyttar sig inte,tsssss...
Kramiz!

Nett sa...

Veiken är verkligen underbar med sina reseberättelser, man blir ju så sugen på att ut och resa. Kram

Siita sa...

Tänk att ingen vet vad fido är, hur dåligt har dom läst hos dej. Har du inte varit inne hos Nett, hon lottar ut garn. Kram

Hanna och Maria sa...

God Morgon :) Ja det är lite tråkigt för man måste åka så tidigt :P men universitetet ligger ju på andra sidan stan, så åker ju inte bussen närmaste vägen heller ;) Men det är inte hela världen ändå :) Tack så mkt :) Skönt med en ny bra dammsugare! :)
Kram Hanna