spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

måndag 10 januari 2011

måndag morgon

måndags morgon, livet blir som vanligt igen. trögt för vissa att komma opp i dag. konstigt efter 3 veckors ledighet. men ska bli skönt. livet återgår till det vanliga. tror människan är gjord för rutiner. i dag ska jag ta golven. vi tog ju ut julen, men jag lämnade golven tills i dag. lättare när det inte är så många hemma. en schal ska få fransar. som jag ska ge bort. sen blir det det massa smått som ska fixas. blir nog bra.ni får alla ha en bra dag, gå och kör försiktigt nu. efter allt regnande och sen fryser på.

14 kommentarer:

Fenixmonas sa...

Godmorgon Biggan! Ja, nu är det måndag o julen är definitivt slut!! Jobb är igen...Kramiz

Siita sa...

God morgon. Min sista lediga dag denna jul o nyårshelg. I morgon jobb igen. Blåser satan här. Kram

Yvonne:-) sa...

Morn! Visst är vi så att vi vill ha rutiner.Kan vara ett sätt att få känna sig trygg.Jag vill inte ha mer snö ,är så nöjder så.
Morgonkram!

Roffe sa...

Godmorgon.Julen är kvar i hjo,glömnt ta bort stakarna,få väll göra det nån dag.bara tittat på tv i helgen eller på datan.ha en skön dag.kram

Nett sa...

Visst är dte så att jag tror att vi är skapta för rutiner, utan dem faller en massa. Ha en fin Måndag. Kram

ansepanse sa...

godmorgon :) ja, nu är vi tillbaka till de vanliga rutinerna igen och halt är det här hos oss, väldigt halt
kramar

Anonym sa...

Kors, det ser ut som om båtarna är fastfrusna. All ledighet tar slut, både på gott och ont. Kramar

carinasjolund sa...

Känns riktigt bra att det är vanlig vardag igen :)
Kramen!

Farfar-Hebbe sa...

Hej Biggan,,Vill bara Gratulera till segern i min tävling,,Var är jag,,Vilhelmina var rätt..Skivan ligger i postgången,hoppas ni ska gilla den,,,Du delar segern med Sören.. Haé Kramen.

Lindy sa...

Godkväll!!!
Nädå, det är ingen som har fyllt år, vi hade bara lite lyxmys i lördags, jag hade tid över så jag gjorde en smörgåstårta, det är alltid uppskattat här hemma, min sambo älskar det.....hans kompis mumsade med på glatt....=)

Här är det med som vanligt nu, inga röda dagar att vara ledig på... Nu har jag ingen sovmorgon länfgre helelr, jag börjar numera klockan 5...

Ha det underbart!
Kramar!

Hanna och Maria sa...

Ja det är väldigt jobbigt :P det kan bli rätt långtråkigt att inte ha någonting att göra ;) Jag tror också att människor behöver rutiner, man blir helt förslappad annrs :P Tack så mkt, du får också ha det så bra i kväll :) Kram Hanna

Vicke sa...

ja, nu är vi tillbaka i den grå vardagen igen, ha en fin kväll nu

Anonym sa...

Här blir det till att röja ut julen i morgon.. har börjat lite lätt nu på kvällen att packa ner ljusstakarna.. Ha det gott. kram på dej =)/Sannof

Malin sa...

Jag tror oxå att vi mår bra av rutiner, sen, för min del, så är jag hemma och skapar mina rutiner med sonen, alla hundarna och valparna så dagarna går i ett. Men rutiner är skönt!
Kram Malin