spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

fredag 7 januari 2011

klämdag

godmorgon denna klämdag, är nog inte många som är lediga men en del är nog. vi är lediga i alla fall. i dag vräker det inte ner, såå skönt men det töade i går kväll. gulligt.för nu är det ju halt när det varit kallt igen. ja alla förstår utan någon närmare förklaring. det kunde ju vara antingen eller. för det blir många halkolyckor mm nu. i dag måste vi till ängelholm i ett ärende. men hade helst velat slippa ge mig ut. men men, det går det med. sen är det snart slut på ledigheten. jobb skolor börjar igen på måndag. så passa på att njut nu alla som är lediga. kör försiktigt i trafiken.

6 kommentarer:

Yvonne :-) sa...

Morn morn!Jag vill inte heller ha mer snö.Det är så mycket nu så att man kan inte njuta av den.Kör försiktigt! Kram!

Siita sa...

God morgon. Ja idag blir det nog halt. Nästan nollan här, all snö som fanns på taket rasar ner nu. Har varit ute o flyttat på bilen så den inte får allt över sej. Kram

Farfar-Hebbe sa...

Mors,,ja nu är det runt nollan och det har börjat snöa som f-n..Tur att man inte har några måsten..Ha en skön helg.Kram.

ansepanse sa...

klämdag helt visst men J jobbar som vanligt idag, och visst blir det halt på vägarna, det gäller att ta det extra försiktigt när man ska ut i trafiken
ha det gott - kramar

Nett sa...

Jag / vi är lediga, däremot skall jag arbeta åt en arbetskamrat lördag, söndag. Kram

Hanna sa...

Hejsan, Åh tack det var snällt sagt! :D
Jag är oxå ledig idag, det känns skönt, det är inte många lediga dagar kvar nu innan slitet börjar igen.. Kör försiktigt idag!
Alla hälsar :)
Kramar Hanna