spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

onsdag 15 december 2010

godmorgon alla

godmorgon alla. ja det var en super trevlig kväll i går, 8 ensamlar spelade 2-3 låtar var. allt från klasssiskt till rock, ja det är super mysigt. kommer filmer sen, när vi får in i datorerna. kom hem sent. klockan var halv11-11 när vi var hemma. i går kväll upptäckte jag vilken teknisk idiot jag är haha. min lilla reseväckarklocka, gick sönder i söndags, spelade ingen roll, vad jag gjorde så ringde den halv 11. vi har en alldeles fin klockradio. som är jätte fin med massa finess knappar på. men jag sa, ahh tar ju mobilen istället, det gör ju alla andra. sagt gjort klurade ut hur man skulle göra, så duktig jag var. måndagen försov vi oss ju. det var inte av att jag inte körde mobilen. i går upptäckte jag. att jag stängt av ljudet på den. började nämligen tycka mobilen var ovanligt tyst. inte ett samtal på 2 dar. haha, ja sån är jag. har några att ringa till, men tog det viktigaste telefonsamtalet i går. ha nu en bra dag alla. kör försiktigt i halkan. glöm inte ljusen, jag är rädd om er.

11 kommentarer:

Farfar-Hebbe sa...

Mors..Jaha du mobilväckning,,jag har haft samma problem med min nya,,ställer in tid,men inte fasen ringer den ändå,,men nu har jag lärt mig..
Kul hade ni förstår jag,mycken musik av olika slag..I kväll väntar ett julbord som ska ätas tillsammans med saxofonisten Finell vi blir ca 20 pers,ska bli kul.Haé Kram.

Roffe sa...

Godmorgon.Idag är det -15grader ute.skönt att slippa ut i kalla
vädret.Ni ska ha en skön vinterdag.kram

Yvonne :-) sa...

Morn morn! Det är mycket tekniska prylar man ska kunna nu för tiden.Jag använder mobilen till väckning,med ljud.Döva använder den uten men med vibration och under kudden.Män är dödsjuka när de är förkylda.Dock inte alla Ha en bra dag vännen Kram!

Mita sa...

Ha,ha..känner igen det där att strula med det tekniska. Ja,ja,man lär sig av misstagen.
Härligt att njuta av god musik,
Idag är det kyligt så det blir väl en snabbis ute tycker Peppe,
Kramiz!

Nett sa...

Haha, jag vet knappt hur man sätter på mobilväckning. Jag är tekniskt lagd men inte gällande mobiler, de skall man bara prata i och skicka sms ;) men jag har lyckats att sätta på väckning nån gång, har lyckats att skriva ett meddelande inne på FB med den oxå.. inte illa ;) Ha en fin dag.. Kram

ansepanse sa...

det är inte bara du som är en "teknisk nörd"
och du fixade det ju :)
kramar

Fingerfärdig sa...

Tack för omtanken. Ja, ja det är mycket att hålla redapå. Det kan hända den mest begåvade på teknikfronten. Lite tankspriddhet, så är det klippt.

Emma sa...

ja och en sjal tar ju inte så lång tid :)
Kram

Frogprincess sa...

Det är mycket med det tekniska :-)

Vicke sa...

ja, så kan det gå ibland, men det kan vara skönt med lite tystnad ibland från mobilen

Siita sa...

Hejsan. Törs inte ha ljudlöst på min någon gång. Kram