spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

söndag 21 november 2010

göra lätt för sig

ja det gäller att ha tidsperspektiv. i morgon börjar adventveckan.så i morgon bittin gör jag inget inlägg alls. då ska jag baka i denna vecka, jag ska städa, ta gubben till hjälp med att tvätta fönster. byta gardiner. byta dukar, opp med ljusstakar advents stjärnor. så vi får massa härligt ljus i detta mörker. på eftermiddagen denna dag ska vi också vara på utvecklings samtal med simon. så halva dagen går dit, så vi lär ju inte hinna så mycket i morgon, men börja ska vi. ha nu en bra söndagskväll och måndag, så höres vi på tisdag.

9 kommentarer:

diana sa...

Ni kommer att ha fullt upp imorgon då :)

Farfar-Hebbe sa...

Oj det var en fullspäckad dag du har framför dig,ja gubben oxå,,men det går ändå,med en positiv syn på livet,så hittar man de små ljusglimtar som alltid finns..Haé Kram.

Nett sa...

En massa att göra nu, kommer du hit sedan efter att du är klar ? ;) Japp, lite drygt tre år har vi känt varandra. Kram

Siita sa...

Ha en bra städdag. Får se när jag orkar plocka fram. Kram

Fingerfärdig sa...

Förstår inte hur Du orkar,med tanke på ditt förra inlägg. Svar: Den tunna knyttråden slet rejäl på fingrarna, men man behöver ju inte göra allt på en gång. Jag började utan fingerskydd till att börja med, för att se var tråden slet som värst. Sedan satte jag på plåster, men klistret på plåstret fastnade i tråden och det var inte bra. Jag övergick till att göra lite åt gången, för att fingrarna skulle få vila sig mellan varven.

Ingela´s blogg sa...

Oj fullt upp i morgon, och jag som har min "lediga" dag i mor´n. Kram

Yvonne :-) sa...

Kom hem nu från avslutningen på linedancen.Ser att ni har fullt upp imorgon.Nattikram!

Fenixmonas sa...

Hann inte så långt igår, fick i alla fall ner gardinerna så de är tvättade och undanlagda...en god början...hehehe...kramiz

roffe sa...

Hej.jag vet det är länge sen,jag bloggade.jag orka inte gå upp tidigt längre,då tycker jag inte det roligt att blogga längre.men jag få hälsa på er så ni se att jag lever.ha en skön dag.KRAM

Idag snöa det ,varann dag väder, ena dagen regn,nästa dag snö