spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

onsdag 22 september 2010

godmorgon

godmorgon denna onsdag, i går spelade dom en låt från tomsons cd. som yvonne lämnade där. jätte roligt. tack yvonne. man kan alltså gå in och önska låtar på radio krianstad. mejladressen är uppspelt@sr.se telefon nummer dit är 044-128812.
låtarna som finns på cd skivan om ni vill önska en låt är
1. apache
2.fröken johansson och jag
3. gunfight saloon
4. moonshot
5. old faithful
6. pretend
7. twilight time
8. rosie
9. spotnicks theme

så det är bara ringa önska, eller mejla dit. i dag är blåsten lite snällare här, sååå skönt. men skulle sätta fart i slutet på veckan igen. men vi njuter av denna nästan blåsfria dag i alla fall. mycket skjusande blir det i dag, till tåg, och till tandläkaren. men det går bra. ha nu en bra dag alla, njuut av den, kramar till er allihopa.

4 kommentarer:

Fenixmonas sa...

nu fungerar det vanligt igen...mysko! Jag skrev i kommentaren om det kanske var tinnitus du drabbats av...en kollega beskriver nämligen det på samma sätt som du. Kramiz!!

Yvonne :-) sa...

Morn morn! Ska du med som "hålla i handen dam"?Jag tycker själv också att det är lättare att följa konversationen.Ha en bra onsdag båda! Kram!

Farfar-Hebbe sa...

Morsning,,Gismo var inte min vovve,utan han fanns i Vreta granne till sonen,,men han kom alltid och hälsade när man kom dit,,så visst blir det tomt..
Här ser det ut som dagen ska bli fin..Haé Kram.

Siita sa...

God morgon. Ser ut att bli fint här, men vit gräsmatta o bara 2 grader. Kram