spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

lördag 14 augusti 2010

hemma igen

japp nu är vi hemma igen. tack tack mona och bosse. vi har haft en underbar vecka. vad vi har hittat på under veckan ska ni få veta i veckan som kommer. i dag ska det nämligen spelas på bröllop. packas opp tvätta. ja alla vet ju hur det är när man kommer hem.
kan man ha det mer underbart på sådana här fina platser. tror knappt det. ha det underbart alla, så höres vi i veckan. massa kramar till er alla

5 kommentarer:

Siita sa...

Härligt att ni haft det gott. Här har jag börjat jobba. Klänningen är nästan klar nu sen blir det mitt överkast igen. Kramar

rolf sa...

Vad härligt ni haft hos mona.hoppas ni får det bra idag på bröloppet med.hälsa TOMSON.kram

Yvonne :-) sa...

Ja Gunilla är härlig.Det är alla ni ndra på bloggen också.Har du haft en bra vecka?Klart att ni har haft det härligt hos Mona och Bosse.Hoppas att du kom ihåg att ge dom extra kramar från mej..Kram!

Mita sa...

Ohh, vad härligt ni har haft det,gott att du är tillbaks igen vännen,ser fram emot lite bilder sen.
Kramiz!

Hebbe sa...

Hejsan..Tror jag det att ni har haft en kanonvecka tillsammans med Bosse och Mona..Det ska bli skitkul att få se och läsa om er vecka tillsammans..Har saknat er båda den gågna veckan.Må bra.Haé Kram.