spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

tisdag 22 juni 2010

halloj alla

halloj alla glada. ja i går var det en jätte bra dag för barnen. simon kommer att få sin överklagan godkänd. så nu är har han preliminärt kommit in i halmstad igen. sååå skönt. båstad kommun fick ge sig. tomsons glada överaskning kommer jag skriva om lite senare. men det var roliga saker båda 2. gubben och jag har bara tagit det lugnt, varit ute mycket. kikat på saker som vi vill se och göra. i morgon kommer dom hem igen. det känns bra. man saknar liven när dom inte är hemma. så i morgon hinns nog inte bloggen med. då tar jag hand om barn och barnbarn. men ni får alla ha en riktigt fin kväll och onsdag.

18 kommentarer:

Sita sa...

Ha det gott. Här har vi solsken o jättevarmt. Kramar

Anonym sa...

Gud vad tråkigt om du inte kan komma till Örebro,men det blir väl fler tillfällen hoppas jag! Toppen att överklagandet bifölls.Roligt med glada nyheter.Kram

Mita sa...

Asch jag vet inte om inlägget kom iväg som jag skickade,annars får du två stycken,hi,hi..jag vill bara säga att det är härligt att överklagandet gick igenom.
Ha det gott nu, och sköt om er,
Kramizar!

Stina sa...

Visst är vi mammor lite småknäppa; när barnen är hemma så tänker vi; skulle vara skönt med lite egentid med gubben, när barnen är iväg tänker vi; när kommer dom tillbaka. Ja, det är nog inte bara vi mammor som tänker så, papporna gör nog det med tror jag :)

*kram*

Frogprincess sa...

Bloggen får stå åt sidan när man har viktigare saker för sig. Jag har själv lite svårt att hänga med i svängarna hos alla jag följer vintertid... Så därför måste jag erkänna att jag inte har koll på varför Simon var tvungen att överklaga, men jag är glad i vilket fall som helst att den blev godkänd.
Ha en bra dag!!!

Fenixmonas sa...

Godmorgon i stugan denna onsdag! Härligt! Så glad för Simons skull! Kramiz

rolf sa...

God morgon.Det var bara ett vanligt besök och rundvandring.
efteråt sa dom att dom inte hadde något jobb nu,så dom
skulle höra av sig till hösten om det bli något.så är det när man
hoppas för mycke,dom lät så positiva i telefon,bli annat när man träffas.du får ha en bra dag.kram

Anonym sa...

Gomorron
Ja jag har inte skrivit hos dig på ett par dagar. Men nu har jag börjat jobba och på den bärbara så har nån satt in föräldrakontroll så jag kan inte kommentera på din blogg vilket jag tyckt varit märkligt då det går på dom andra.. Men nu sitter jag vid den stationära så då går det ju bra..
Jag kommer inte heller skriva så mycket under sommaren då jag jobbar för det mesta. Men får jag tid över så skriver jag=)

sannof sa...

Kul att få vara med barn och barnbarn.. hoppas ni får en underbar dag.. kram på dej =)

Yvonne :-) sa...

Vad glad jag blev att Simon kom in på skolan.Väntar med spänning på att höra om Tomson..Glasögonen ska Kjell ha när han ser på TV.Kram!

Nett sa...

Toppen!! Det går åt rätt håll då.. Ja här går det åt rätt håll med, smärtfri och utan morfin så här 4 dagar efter. Kram

Emma sa...

Det är kul att tjäna pengar och jobba. Maten var väldigt god :)
Roligt när barnen kommer hem igen :)
Kram

MICKAN sa...

Det är så himla typiskt med sånt här, har själv hållt på med det också. Fasiken att man överhuvudtaget ska få göra det. Kram MICKAN

Vicke sa...

Jag tittar bara in för att önska dig en Glad Midsommar.

syren sa...

Härligt med positiva överraskningar! Ha det gott med barn och barnbarn, kram

diana sa...

Ha det så fint och hoppas att vädret håller i sig. Nu blev jag lite nyfiken också, på nyheten du inte skrev om. Skönt att det löste sig med skolan :)

Fenixmonas sa...

Godmorron! Hoppas dagen igår blev jättefin! Kramiz

rolf sa...

God morgon.Idag reser jag ner till småland och fira midsommar och födelsedag.Jag fýller imorgon,bli dubbelt upp att fira imorgon.ni alla ska ha en skön midsommar.kram