spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

lördag 5 juni 2010

godmorgon


godmorgon till denna underbara sommar värme. rent fantastiskt. måste erkänna jag kollade klart.se i går. såg att det skulle bli regn dom flesta dagarna i nästa vecka. så jag struntade i bakningen. det vart tång på förmddagen. sen satt jag på altanen. och virkade ihop ett överkast istället. så skönt det var. hoppas det blir lika fint i dag med. ska inte göra någonting i onödan i så fall. ska passa på att vara ute. jo en sak måste jag göra. jag brukar sällan klaga på folk. men nu måste jag gå opp till grannarna. dom kommer från ett asiatiskt land. vet ej vilket. men rätt som det är så kommer det en spann vatten ut. allra helst på framsidan. var hamnar det. jo på våra fönster. ibland kör dom vattnet balkongvägen. och då slänger dom det på kanten på golvet av deras balkong. var hamnade vattnet jo på våra stolar och hela grillen. hamnade det i går. jag har inte varit 100 säker förut att det har varit så att dom verkligen kastar ut något. men nu såg vi det allihopa. en dag när vi kom hem så låg det äggskal köttben på vår altan med. och gode gud jag hoppas det verkligen bara det är vatten dom kastar ut. men vi får se. jag ska prata med dom i dag att så gör man inte här i sverige. bara tur i går att vi hann in. innan dom kastade ut det. ggggrrrr. vi får se vad dom säger. ni får lyssna på mexican bodega i dag. ha nu en underbar dag i sommarvärmen. det ska vi ha,.

15 kommentarer:

Farfar-Hebbe sa...

Mors,,Men du,va tråkigt att ha sådana grannar,,hoppas dom fattar att så gör man inte.Ja det var bra tryck i går kväll,,nu har dom packat ihop och är på väg till Torsby för en spelning i kväll..Haé Kram.

Emma sa...

Det hoppas jag också :) Jag ska sola försiktigt idag. Ha en fin lördag vännen.
Kram

Sita sa...

God förmiddag. Tråkigt att ni inte kan komma. Än är det ingen som vill. Får nog säga återbud. Kram

Farfar-Hebbe sa...

Hejsan,,hoppas dom fattar att så gör man inte.
Ja det var en bra musikkväll..Haé Kram.

Yvonne :-) sa...

Kära nån så tråkiga grannar.Hoppas att de förstår att dom inte kan göra så...Hemlisar kan sätta "myror" i huvudet på folk.Ha en bra solig lördag! Kram!

Mita sa...

Men fy attan så tråkigt,så där gör man bara inte oavsett vilken kultur man har. Fattar dom inte att det kommer ner på eran balkong?
Hoppas verkligen att det går och prata med dom.
Ja passa på och njut av vädret nu,nästa vecka blir tydligen sämre.
Ha det gott vännen,
kramiz!

diana sa...

Nej men vad irriterande. Ja, prata med dom. Konstigt beteende :/

Ingela´s blogg sa...

Hoppas det löser sig med dina grannar. För ett tag sedan såg jag en kvinna som skakade sina sängkläder och mattor från balkongen, nedanför ligger en uteservering. Folket där nere bara skrek. Ha en bra dag idag det verkar lovande. Kram

Nett sa...

Usch då, hoppas att de kommer att förstå att så göra man inte. Kram

Smörblomma sa...

Men herregud vilket sätt! Och äggskal och köttben, till och med.

Nej, hoppas du sade till dem ordentligt. Kram

Anonym sa...

Jag hoppas att det gick bra att prata med dina grannar! Jag tror inte ens att man gör så där dom kommer ifrån. Passa på och njut av vädret. Kram

sannof sa...

Här har oxå vart sommarvärme och skönt.. man får passa på att njuta... ha det toppen gott.=)

Fenixmonas sa...

men herregud så där får man ju inte bära sig åt! Hoppas du kan förklara det för dem!! Annars måste du ju gå vidare till hyresvärden för så kan ni inte ha det!! Kraaaamiz!

Frogprincess sa...

Ja det är väl inte så fräscht att kasta ut sådana saker i från fönsterna. Hoppas att det går bra att prata med dem.

Ma sa...

Hoppas det hjälpte att snacka med Dina grannar. För så där kan de bara inte få fortsätta att bete sig. Hoppas det ordnar upp sig. Annars finns tyvärr bara en sak att göra och det är att gå vidare till hyresvärden/bostadsrättföreningsstylsen och låta dem ta i tur med saken. Hoppas Ni slipper bli utsatt för sådant i fortsättningen....