spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

måndag 17 maj 2010

godmorgon

ja här gott folk, är mitt smultronställe i skåne. sandhammaren. sand dynor så långt ögat kan nå. sandstrand så långt ögat kan nå. tyvärr så mycket regn och dimma så jag fick ta bilder på afficherna hur det ser ut soliga dagar.
ni ser alldeles vit sand, precis som utlandet. så långt som ögat kan nå. ja det är helt underbart detta ställe. här är ju också österlen kallad, ni vet ju att många kändisar har sina stugor är nere. inte så konstigt så fint som det är

björkarna har börjat slå ut. även här nere, härligt men det är segt i år. för det är så kallt.


här varnar dom direkt för undervattens strömmarna. enda stället jag har sett att dom gör det, en av gångerna vi var här flaggade dom att man inte fick bada. det är bra otäckt med dessa strömmar, du kan ju inte se undervattens strömmarnatomson på väg ner mot vattnet, ni ser sand dynorna, så är det hela vägen ner. det är bara sand dynor överallt.

ni ser, överallt var man än kikar så sand dynor. tur dom har på senare år fått dit träplankorna, för det är jobbigt att gå på dessa sand dynor.
ja vad hittade vi även här nere, jo tång. nu har jag även tagit reda på vad denna tången heter. den heter såg tång


3 stycken frusna personer som står på sandhammaren nere vid vattnet, vad härligt om det vart sol, men, vi hade trevligt fast det regnade omvartannat. simon ville kasta sig bland sand dynorna. men han gjorde aldrig det. lite spotnicks i dag att lyssna på. ha nu en underbar dag alla. 17 maj norges nationaldag.13 kommentarer:

Sita sa...

God morgon. Ni skulle ha varit där idag ist. Solen skiner här. Kram

Farfar-Hebbe sa...

Mors,,Ja det kan jag förstå att du gillar den platsen,vilka stränder..Synd att det var så taskigt väder..Här har solen nu ätit upp dimman.Haé Kram.

Fenixmonas sa...

Härlig strand förstår jag...men i höst får du testa Bohusläns solvarma klippor! Kramiz

rolf sa...

God morgon.Vad fina sandstränder.måste jag besöka någon gång.har nästan kört runt hela skåne,men det har jag missat.ha ens kön dag.kram

Yvonne :-) sa...

Morn morn! Visst är Skåne bäst .Ni är en sån härlig familj som gör olika saker tillsammans ..Maten var god och vi hade en kul kväll .Kram till er alla !!

sladdertackan sa...

Där har jag aldrig varit. Ser hur härligt ut som helst, vilka underbara platser det finns i det här landet. Jag längtar efter sol och värme!
Kram

diana sa...

Det är verkligen fint därnere :)

Stina sa...

Inte klokt egentligen att det är så kallt när vi hunnit en bra bit in på året. Allt har stannat av, t o m människorna kan jag tycka ibland. Det var npgra dagar för ett tag sedan som vi trodde att våren hade kommit med värmen men ack ack ack vad vi bedrog oss.

Fina bilder ni har tagit trots regnet :)

*kram*

Mita sa...

Men gud sån underbar plats,di vill jag åka nån gång. Sverige har mycket smultronställen,gäller bara att upptäcka dom.
Ja ni kunde ju haft bättre tur med vädret,men huvudsaken man har trevligt ändå.
Ha en fin dag nu vännen,
kramiz!

Emma sa...

Ja trist med allt regn som ska komma, vi hoppas dom har fel och att det blir lite sol iallafall. Jag blir så jäkla trött av detta vädret.
Kram

kloppan sa...

ja det är tragiskt när folk dör så unga
varför ska man gå ut o simma in vid undervattensströmmar?
kram

Fenixmonas sa...

Godmorgon vännen! Tisdag o fyra dagar kvar! Kramiz

Fenixmonas sa...

Ja, få se om efterlysningen får någon effekt! Brådis här idag! kramiz