spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

söndag 18 april 2010

godmorgon


godmorgon alla, lika grå dag i dag med, konstigt det ska vara grått på helgerna, fruktansvärt kallt ute i går, men blåsten gör väl sitt till. vi vill ju ha varmt och skönt nu helst för flera veckor sedan. jag brukar ju gå ut på altanen flera ggr om dagen, så tyst det är på himlen, har jag tänkt på, jag har inte sett ett enda flygplan, på flera dagar, och vi ser flygplan här hela tiden annars. känns konstigt, tycker synd om alla som inte kan åka på sina resor, eller kanske jobb, stackarna som bor på island, intervju på tvn i går, en dam som inte bodde långt från vulkanen, hon hade till och med aska inne. stackarn. hur går det för henne? ja ni får i dag lyssna på hound dog men det är inte elvis, ha nu en bra dag i dag, trots vädrets makter inte är med oss denna söndag.

22 kommentarer:

Yvonne :-) sa...

Morn morn! Visst är det tråkigt när det händer sådant och synd om alla som inte kan komma hem eller dom som har planerat att åka på semester..Ja när barnen var små berättade men sagor på längden och tvären.Men visst håller du med om att Skåne är Sveriges kornbod??Kram!

MICKAN sa...

Godmorgon på dig vännen. Ja fy tusan vad kallt det har blivit, men man får ju vara glad att det inte regnar. Houd Dog är grymt bra!!! Ja, alla de låtarna som Elvis skrev går ju hem:) En bra dag önskar jag dig.

Farfar-Hebbe sa...

Mors,,Ja lite osis att jag inte kom iväg var det,men säkerheten ska vara nr 1,,och jag väntar väl till det ljusnar på askfronten.Här har solen kommit fram,men graderna kryper sakta uppåt..Haé Kram.

Yvonne :-) sa...

Utan Skåne så hade det varit ont om bröd i Sverige.Bara en som inte tycker det,gissa vem?? Kram!

Sita sa...

God morgon. Har inte hör något från dotter o måg. Men barnbarnet sa att dom gör Sthlm i helgen istället för Egypten. Alltid något, men mycket kallare. Kramar

Farfar-Hebbe sa...

Mors,,ja det är lugnt Ving betalar tillbaka inom 7 dygn..jag väntar bara ..Haé Kram.

Vicke sa...

jag hoppas att du får en fin dag nu

Yvonne :-) sa...

Du annar nog rätt*ler*
Kram!

Fenixmonas sa...

Godmorgon biggan! Ja, nu är det 100 tusentals som inte kommer iväg från kylan, men säkerheten är alltid det viktigaste! Kan tänka mig att det är jobbigt för de boende på island! Kramiz

Emma sa...

Vi fick inget regn igår men det mulet hela dagen och kallt.
Kram

Farfar-Hebbe sa...

Ja som Friherre,kan jag åka precis när som helst.Kram.

sannof sa...

Ja man är beroende av flyg nu för tiden... Tur vi inte han åka till Thailand för då skulle vi vart där nu.. Var meningen innan jag va sjuk att vi skulle fira min födelse dag där.. Men nu är jag rätt glad att vi är hemma..Ha en fin dag..

Veiken sa...

Ja, vi är allt väldigt små när naturen spänner sina muskler och talar om för oss vem som betämmer. Kram

roffe sa...

Ha en skön söndag.sover länge på dagarna nu.bli mindre på datan.gå jag upp tidigt,bli jag rök sugen.på tisdag 4 veckor uppehåll.kram

Fingerfärdig sa...

Här kämpar solstrålarna genom (ask)-molnen, men någon värme är det inte. Blåser gör det också. Vindjacka och tillhörande byxor fungerar bra. Det regnar iaf inte. Ha en fin söndag trost vädret.

Mita sa...

Här försöker solen kämpa om platsen med molnen.Tänk vad skönt det blir så fort den får vara framme.Mindre blåst i dag i alla fall.
Ha en fin,fin söndag vännen,
kramiZ!

Fenixmonas sa...

Nej, ingen vet så nu får vi bara vänta och se...bra att ha lite olika bokade nu framöver!! Här är fortfarande kallt o full storm! Hinner inte blogga så mycket...bajar bröd o ska börja med middagen nu! Kramiz!!!

diana sa...

Man får allt lite Ragnarökkänsla.

Fenixmonas sa...

Nu sliter jag mig från datorn igen...mycket att göra denna dag! Kramiz

Tomtan sa...

TAck så mycket för hjälpen! Det var riktigt bra sidor som jag lägger till som favoriter.

Nett sa...

Riktigt trist för de som inte kan åka på sina bokade semestrar, hoppas att de kan åka snart. Vi har haft en underbar dag idag.. Kram

Frogprincess sa...

Ja det här samhället blir lite handikappat när stora saker som det här askmolnet händer.
Ha en bra em/kväll.