spotnicks topplista

så här gör ni för att hjälpa tomson simon och sören, roger. för att rösta på topplistan. lite roligt denna gången, eftersom tomson gjort låten själv, så denna gången får han betalt av stim, för varje gång låten spelas i deras lista. så han blir ju jätte glad om ni hjälper honom, så den spelas.
här kan ni kika på listan och hur det går till eller också gör ni bara så här
skicka ett mejl till bosseand@hotmail.com
i ämnesraden skriver ni rösta
i mejlet skriver ni spacehunters blues-spacehunters
sen ert namn adress, ev telefon, så är ni automatiskt med att vinna en cd skiva.
tack alla som vill vara med och hjälpa dom
programmet sänds onsdagar klockan 6

söndag 21 mars 2010

godmorgon

godmorgon, en mulen morgon men fåglarna kvittrar glatt utanför fönstret. i går vart en mysig dag. vi gick ut och åt, firade tomsons födelsedag, han fyller på måndag, men han sa, jag är ju knappt hemma. så då firade vi det i går, i dag ska jag göra landgångar till gruppen. som kommer hit klockan 11 och käkar frukost, innan dom ska träna. roligt. själv ska jag baka pizza bullar med helst innan klockan 11 tänkte jag, så era fina kommentarer svarar jag på i eftermiddag, när jag kommer hem igen. ha en underbar söndag. det ska vi försöka ha, ni får lyssna på ricky king under tiden.

4 kommentarer:

Sita sa...

God morgon. Vi åker på kalas idag. Kramar

Farfar-Hebbe sa...

Morsning..Då hänger jag på och säger GRATTIS till Tomson..Oki då blir det en kul söndag för er idag..Här snöar det lite lätt just nu..Ha en bra söndag.Kram.

Fenixmonas sa...

Godmorgon Biggan o hela gänget! Så glad jag blev när jag vann! Här ska spelas! Kramen!!

roffe sa...

God morgon.Du ska ha en skön söndag.kram